Natascha Rée Mikkelsen

Stifter og direktør 


Cand.comm., medstifter af og direktør for RTC - Danmark (Repatriate the Children - Denmark). Tidl. journalist i bl.a. DR og medforfatter til den anmelderroste bog “Terroristen fra Nørrebro"

Knud Foldschack 

Stifter og formand


Advokat (L), forfatter, medstifter af og formand for RTC - Danmark (Repatriate the Children – Denmark). Er kendt for sin stærke retfærdighedssans, især i forhold til de mennesker, der ikke altid kan repræsentere sig selv.

Laura Brix Pilegaard

Sekretariatet


BA i international politik. Laura har været kernefrivillig i RTC - Danmark siden 2023 og blev fastansat i 2024. Hun studerer en kandidat i sikkerhed og risikoledelse.


Under sin uddannelse har Laura hovedsageligt beskæftiget sig interdisciplinært med krigs- og fredsvidenskab, humanitære problematikker, menneskerettigheder og det internationale samfund.

Marie Sneum Madsen

Sekretariatet


BA i international politik. Studerer kandidat i sikkerhed og risikoledelse. Marie har været frivillig i RTC - Danmark siden 2021 og blev fastansat i 2022. Hun har derfor fulgtorganisationen og sagen tæt i flere år.


Under sin uddannelse har Marie hovedsagelig beskæftigetsig interdisciplinært med krigs- og fredsvidenskab, flygtninge problematikker, menneskerettighederog det internationale samfund.

Jonas Bengtson

Bestyrelsesmedlem


Ud over sin travle professionelle karriere som management consultant hos A.P. Møller - Mærsk, dedikerer Jonas megen af sin tid til frivilligt arbejde, bl.a. for RTC – Danmark. Jonas’ passionskinner igennem i alt, hvad han gør.

 

Laura Christensen

Bestyrelsesmedlem


I en alder af 40 år kan Laura fejre 30-års jubilæum som skuespiller i 2024. Ifølge Laura er hun opdraget til at tænke på andre mennesker.

Anders Berggreen

Bestyrelsesmedlem


Som medstifter og administrerende direktør hos byACRE er Anders en ildsjæl, der, udover at disrupte en branche, har været involveret i et utal af indsamlingsprojekter til fordel for mennesker,der er udsatte.